Wie ben ik?

Even voorstellen…

Mijn naam is Thea. Ik ben 36 jaar. Ik woon samen met mijn vriend en sinds (bijna) 11 maanden ben ik moeder van een lief zoontje.

Ik heb zo’n 9 jaar voor de klas gestaan in het basisonderwijs. Daar heb ik met plezier gewerkt en heel veel geleerd. Maar desondanks kom ik er steeds meer achter dat het basisonderwijs niet helemaal bij me past. Sinds dit schooljaar ben ik niet meer werkzaam in het onderwijs. De tijd waar ik nu in zit, zonder werk, is de tijd om uit te zoeken wat ik nog meer kan, wat bij me past. Ook ben ik mezelf aan het herontdekken.

Op zoek naar een nieuwe werkomgeving, gecombineerd met het moederschap en het gezinsleven. Daarnaast ook tijd hebben en houden voor mezelf. En sinds nu dus ook een nieuwe bezigheid: bloggen.

Hier wil ik mijn ervaringen en gedachten delen waar ik me mee bezig houd: balans vinden tussen relaties, werk en vrije tijd. Velen zullen zich hier vast in herkennen, aangezien ik geen uitzondering ben. Maar hoe fijn is het dat je (h)erkenning vindt/leest. Dat is in ieder geval hoe ik het ervaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s